Gezellig in de hoek!

 

Jullie hebben het door een lange stilte deze zomer gemerkt en misschien ook door mijn hulpkreten – ik weet niet hoe ver je ze kon horen, maar ik denk behoorlijk ver – maar ik ben verhuisd. Dat betekend dus ook dat ik mijn naai/werk- hoekje eens wat kon opfrissen. Veel is daar niet voor nodig. Ik deed het met een nieuw wandrek van 30 euro…

Mijn naaipatronen en de beste boeken over naaien en bloggen heb ik zo dicht bij mij. Mijn naaidoos is op deze manier ook veel bereikbaarder. Vroeger moest ik opstaan om hem te gaan halen. Nu draai ik mij enkel om. En oh ja, nog even mijn hand uitstreken, en ik heb hem. Geloof mij, er komt nu veel meer van in huis! Ahja, zonder een volledig plaatje kan je je dit natuurlijk niet goed voorstellen.

Leuk he, zo bij iemand anders binnenkijken. Ik geniet daar altijd van, als het winter is ben ik zo iemand die lekker binnenkijkt bij de mensen die hun licht aan hebben maar de gordijnen vergeten te sluiten. Hehe

En dan deze lieve jongen dient om al mijn restjes stof te bewaren. Dan heb ik het over restjes van 20 cm ofzo. Echt ik vind het super moeilijk om te beslissen wanneer ik het niet meer nuttig vind om het te bewaren. Deze doos raakt dus ook al niet meer dicht. Hoe beslissen jullie dat?

6 gedachtes over “Gezellig in de hoek!

 1. Marieke - Unique Marieke zegt:

  Oh wauw, zo'n heerlijk mooi plekje! Zalig om zo'n eigen hoekje te hebben! Genieten!
  Wij hebben jammer genoeg geen eigen plaatsje in huis, alles gebeurd op de keukentafel!

  Tjaa, die restjes stof, dat is ook altijd moeilijk bij mij! Maar wanneer er echt niets meer uit te maken valt doe ik ze in de vuilbak… Wat ik ook altijd doe is een stukje stof bij mijn patroon steken, zo weet je direct welk patroon je hebt (kwestie van al die namen niet te moeten onthouden).
  Wat ik overigens ook nog doe is alle 'bruikbare' stukken in een grote mand bewaren en om de zoveel tijd zet ik die dan eens te koop, vaak lukt dat wel om te verkopen! Je kunt ze natuurlijk ook aan een goed doel geven, of organisaties om mee te knutselen, die zien dat ook graag komen!

  Veel plezier in je nieuwe stekje!

  Liefs
  Unique Marieke

  Like

 2. Christine Allemeersch zegt:

  Dank je 🙂 Ik vond het echt wel een must om een hoekje te hebben zodat ik gewoon ook alles kan laten staan als ik bezig ben. En ik ga er eens over na denken om wat bruikbare stukken te verkopen. Ik heb echt nog redelijk wat dat ik echt niet gebruik. Goede tip!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s