Doodgewone dingen #2

Krokusvakantie! Daar ga ik van genieten, maar eerst een glimp van afgelopen weer. Deze week werd de jacht geopend en reed ik in een wel heel erg slecht onderhouden auto. Benieuwd?

  • Wanneer je halverwege februari al 2 muggen gedood hebt en 2 andere muggen zorgvuldig observeert… klaar om tot actie over te gaan, weet je gewoon dat deze zomer een hel gaat worden! Nog iemand die soms een uur op muggenjacht gaat?
  • Het gelukzalige moment dat je geniet van de wind in je rug bij het joggen. Net voor je beseft dat je ook terug moet gaan..
  • Voor mensen die denken dat mannen altijd voor hun auto zorgen alsof het hun kind is, schets ik het volgende beeld. De auto van mijn man (cp voor de vrienden): Wanneer je de buitenkant van de auto bekijkt valt er niet zo veel op. Behalve dan dat er een spiegel ontbreekt maar daar wordt aan gewerkt zoals je op instagram kon zien. Pas als je binnen zit begint het op te vallen. Het dashbord dat ooit zwart was is nu grijs. Stof van (en ik overdrijf niet) 2,5 jaar heeft zich opgehoopt en genesteld in het zonnige plekje. Natuurlijk, allergisch als ik ben begin ik dus direct te niezen en in mijn ogen te wrijven. Maar dan het ergste van al. Kennen jullie het geluid van een nagel die over een krijtbord krast? Beeld het je even in, krijg even kippenvel.. Dat geluid maakt de ruitenwisser elke keer als hij op en neer gaat. Je afkeer tegen regen krijgt direct een extra dimensie.
  • Dat lomp zijn zeer kan doen had ik al eens ondervonden. Dat lomp zijn niet geneest en je gewoon een tweede keer je ogen in brand kan zetten ondervond ik deze week toen ik na het snijden van een peper even in mijn ogen wreef.
  • Na het uitwaaien in ‘het Leen’ gingen we met z’n allen nog even iets drinken. Leuk dacht ik. Tot iedereen pannenkoeken of wafels bestelde en ik niet. Want neeeen, ik doe mee aan een wedstrijd met mijn nicht om zo weinig mogelijk te sneukelen… Wat een geweldig idee was dat… Kijk maar:

Nog iemand die moeite heeft met watertanden en zelf gezond proberen doen?

3 gedachtes over “Doodgewone dingen #2

  1. ~° Sarah °~ zegt:

    Aaah die muggen! Als het hier niet waait moet ik mijn muggennet ophangen … dat is hier zo doodgewoon (omwille van de ziektes ook wel natuurlijk) … maar ik ben mij toch gaan afvragen waarom ik thuis geen muggennet gebruikte … had me wel een paar slapeloze nachten gescheeld 🙂 gewoon in de kampeerwinkel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s