Doodgewone Dingen #3

Wat jammer, de krokusvakantie zit er weer op. Maar ik heb er heerlijk van genoten en heb zelf wat extra gekuist waardoor ik terug helemaal in het proper zit. Overigens had ik deze week wel een dilemma in de slaapkamer, maar misschien kunnen jullie zeggen wat jullie doen om mij te helpen?

  • Mijn dilemma in de slaapkamer: als je alleen thuis bent, doe je de deur van je slaapkamer op slot of niet?
    • op slot betekent: beschermd tegen inbrekers
    • niet op slot betekent: een snelle uitweg als alles in de fik schiet
  • Er zijn van die mannen die graag winkelen. Echt waar, ik heb het van horen zeggen. Niet uit ervaring. Mijn Mr.cp heeft er een hekel aan. Echter een wonder geschiedde. We zijn een dag gaan winkelen en dat zag er bij thuiskomst zo uit: één t-shirt, twee truien, drie hemden, een paar schoenen, een kippenhok en een gsm. Enkel de laatste twee waren voor mij. Wat een prestatie!
  • Het andere slaapkamerprobleem van deze week: wanneer je hoofd zo vol zit met (blog)ideeën en je elke keer dat je je hoofd omdraait weer een extra idee krijgt. Natuurlijk schrijf ik dan elke keer braaf het idee neer in Evernote maar van elke keer omdraaien, gsm aanzetten, typen, terug omdraaien om dan weer om te draaien voor het volgende idee… Daar wordt ieder gezond mens toch een beetje gek van. Waarom komen de ideeën niet op een deftiger uur? Overigens is dit een zeldzaam probleem. Meestal slaap ik heerlijk.
  • Die gsm, daar ben ik echt super blij mee. Je zal het al gemerkt hebben op instagram en Facebook dat ik het echt niet meer kan laten om nieuwe foto’s en updates te posten. Ik ga overigens ook op zoek naar excuses om hem te gebruiken. Zo zat ik een tijdje na aankoop te wachten tot er toch eindelijk iemand zou bellen of smsen. Waarna ik zelf maar een gesprek begon om hem toch al te kunnen gebruiken..

Hoe was jullie week? En wat doen jullie met de slaapkamerdeur als jullie alleen thuis zijn? Of zijn jullie niet zo’n schijtluizen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s