Doodgewone Dingen #6

Deze week begon ik mij zorgen te maken over mijn doelgroep, probeerde ik nog eens het openbaar vervoer uit en kwam ik tot de ontdekking dat ik er wat ouder uit zie. Gelukkig had ik enkele andere redenen om uit mijn dak te gaan.

  • Twee uur voor de give away rond complimentendag online gesmeten werd, kreeg ik van mijn zus een compliment, toevallig wist ze ook dat het complimentendag was. Ze vond me slim en ambitieus. Ik werd instant 2 cm groter die dag!
  • BOENK! Hoor ik terwijl ik rapporten aan het schrijven ben. Ach, er zal iets van de wasmachine gevallen zijn, ik ga straks wel even kijken. Om dan een tijd later te ontdekken dat het een fles met wasmiddel was, die ondertussen bijna voor de helft leeggelopen was.
  • 4 jaar werk ik al op dezelfde plaats. Voor het eerst besloot ik met de tram te gaan omdat ik dan na de uitstap sneller thuis kon zijn. Besloten de automobilisten toch niet om 2 ongelukken te veroorzaken op mijn tramlijn! Ik verloor twee uur. Dag openbaar vervoer, tot nooit meer!
  • Juf? Ja? Ga jij in 2030 al op pensioen? Ik: ‘neen hoor dan werk ik nog’. Leerling: ‘toch erg he dat iedereen langer moet werken van de regering, anders kon u dan al op pensioen zijn’. Ik: ‘stilte’. Misschien moet ik iets doen aan de opkomende rimpels, want in 2030 ben ik nog maar 41 jaar.
  • Na 2 jaar alleen maar bijkomen probeerde ik nu voor het eerst Weight Watchers. Ik verloor 2,5 kilo in 1 week!! Oh my god, *dubbele salto*
  • Vorige week kreeg ik al een compliment van een 17 jarige jongen. Maar ook mijn broer van 17 jaar liet weten dat hij mijn blog echt leuk vindt. (*driedubbele salto*) Heb ik mijn doelgroep misschien een beetje fout ingeschat? Zijn er nog 17- jarige jongens die mijn blog lezen? Even een heads up please!

PS: probeer de driedubbele salto niet thuis, tenzij onder ouderlijk toezicht. (kwestie van de 17-jarige- jongens niet op ideeën te brengen)

2 gedachtes over “Doodgewone Dingen #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s