Broek #1

Ooit gehoord van een broekenfobie? Nou ik ook niet, maar ik denk dat ik het wel had. Met nadruk op HAD! Joehoew ik ben er van af. Na zeker drie jaar geen broek meer gedragen te hebben draag ik nu al een dikke twee jaar terug broeken. En het bijzonderste van allemaal? Ik heb mijn eigen broek gemaakt!

Ik heb deze post dan ook ‘broek #1’ genoemd omdat ik een fluorood vermoeden heb, dat ik er nog ga maken. Dit voor het meisje dat nooit aan een broek zou durven beginnen. Want in de winkel een goede broek vinden is al zo moeilijk. Alles moet juist zijn. Het poepgedeelte mag niet te strak zitten en ook niet slobberen. Bij mij is dat eerste vaak het probleem. Dan heb je nog de lengte, de taille, de breedte van de broekspijp,.. Nooit heb ik gedacht dat ik iets zou kunnen naaien dat op al deze vlakken past. Maar ik deed het lekker toch!

Ik vind hem heerlijk zitten. Jammer dat ik hem nog niet kan dragen. Ik ben namelijk super lomp…

Waarom ik het niet mag als lomp kieken vraagt misschien wat uitleg. Deze broek heb ik namelijk gemaakt voor mijn naaicursus. Op mijn examen moet ik al mijn genaaide stukken meenemen. Mijn docente is zeer tevreden over mijn broek en ik wil hem dus in één geheel meenemen…. Je kan al raden dat ik deze broek netjes in mijn kast bewaar tot na het examen. Liefst van al had ik nog een kluis aangeschaft om hem in te bewaren maar Mr. cp zou dat er wat over vinden gaan.

Hoe vinden jullie mijn eerste broek. Hebben jullie ook een broekenfobie (naaien of kopen)?

Stof: stretchjeans, stoffen.net
Patroon: McCall’s M6610 te koop op naaipatronen.nl

Ps: vergeet niet dat je 15 euro tegoed kan winnen bij bol.com. Lees hier verder.

10 gedachtes over “Broek #1

  1. Marieke - Unique Marieke zegt:

    Ik ben een rokken- en kleedjesfobie! Haha, totaal het tegenovergestelde! Chapeau, zowel voor je broekenfobie te overwinnen (hét staat je echt wel, die broek .. echt knap! en laat die poep maar zien! *complimentje*) én voor het maken van je eigen broek! Dat staat hier ook nog op mijn to-do lijstje… Nu nog het geschikte patroon vinden voor mijn curvie benen! 😀

    Liefs!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s