As we speak #5

Dat het lang geleden is! Ik heb maar liefst twee maanden niets van mij laten horen. En eigenlijk ben ik niet zo van de ‘sorry dat ik afwezig was- berichten’ want die zou ik om de zoveel tijd wel eens kunnen schrijven. Deze keer wil ik toch eens wat vertellen over waarom ik weg was en hoe het nu met ons gaat.

De lange afwezigheid had eigenlijk een beetje te maken met mijn pols. Die is in alle hevigheid teruggekomen en ik kon niet echt veel meer doen. Ik deed het noodzakelijke voor het huishouden en voor Elisa maar alle hobby’s verdwenen op de achtergrond. Typen, naaien, lezen of toch het vasthouden van een boek,.. het deed allemaal veel te veel zeer. Ondertussen heb ik voor de tweede keer een spuit gekregen en bid ik dat de pijn nu ook wegblijft hiermee.

Een andere reden is ook dat ik op bepaalde vlakken even de ‘goesting’ verloren had. Ik schrijf heel graag blogposts en als ik mij laat gaan zou ik gerust elke dag een post kunnen schrijven, maar ik ben niet goed in foto’s zoeken, maken, bewerken,… Dus soms staat een leuke post in mijn conceptenvakje te verpieteren en gooi ik het uitiendelijk weg omdat ik maar geen leuke foto vond en het ondertussen al wat te oud is. Bijvoorbeeld een post met favorieten voor een baby tussen 3 en 6 maanden: nu Elisa 9 maanden is, kan ik die nog moeilijk fotograferen he.

Overigens heb ik nog altijd heel veel ideeën om te schrijven en ga ik mij wat minder laten doen door die foto’s. Ik hoop dat jullie mijn blog ook lezen als er maar één foto staat of als de foto iets waziger is. Dat is ook het echte leven he.

Waar ik ook een beetje genoeg van had was om alles te gaan promoten. Alles op facebook, en op instagram met een leuke frisse tekst en de juiste hashtags.. Dat ga ik nog steeds doen hoor, maar het hoeft niet meer op elk kanaal een andere foto en een andere tekst te zijn, als je dus soms twee of drie keer hetzelfde ziet passeren, denk dan maar gewoon: ‘tof dat ik het ook zo nog eens zie ;)’.

Trouwens deze blogpost is wel van een foto voorzien, ééntje maar, een foto van ons gezin die boekdelen spreekt over hoe onze vakantie was: avontuurlijk, gezellig, samen. We zijn gaan wandelen in Oostenrijk, hebben stadjes bezocht en hebben soms gewoon gezellig in ons appartementje dat we huurden vertoeft.

Het gaat dus goed met ons, Elisa is een hele toffe baby die echt haar karakter aan het ontwikkelen is. De laatste tijd lacht ze heel snel en heel veel, ze is vaak enthousiast maar kan ook wel eens koppig of kwaad worden. Aangezen deze blog eigenlijk al heel lang is ga ik het hierbij houden en beloof ik jullie heel binnenkort een nieuwe blog met een update over Elisa, nu 9.5 maand. Willen jullie daar graag een voedings- en slaapschema bij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s