Herfst t- shirt

Onder de noemer ‘blogposts die je nog van mij te goed had’ verschijnt deze denk ik. Het is ongeveer een vier of vijf maanden geleden dat ik voor mr. Cp een t- shirt naaide. Zo ongeveer net in de paar weken die ik had tussen mijn twee ontstekingen aan mijn pols. Volgens mij was dat ook de reden dat ik er nooit over geschreven heb: ik kon letterlijk niet typen. Nu gelukkig weer wel.

Een andere reden kan zijn dat mr. Cp er niet helemaal tevreden over is. Hij vindt het wel mooi en het zit ook goed maar hij denkt dat het patroontje er op misschien net iets te vrouwelijk is. Zelf vind ik dat niet maar ik zit er ook niet mee in dat hij het dan niet zo vaak draagt, hij moet zich er wel goed in voelen he.

Het patroontje is gebaseerd op dat wat ik ooit maakte als Han Solo- outfit voor hem. Ik tekende toen een t- shirt over en bewerkte dat wat. Dit patroontje heb ik nu weer gebruikt maar dan zonder de kraag en de v- hals. Eigenlijk was het best weinig werk en makkelijk zeker met een overlock.

Ik ga er zeker nog voor hem maken maar dan moet hij zelf de stof maar komen kiezen. Hij is er namelijk wel heel tevreden over hoe het t- shirt valt: eindelijke een t- shirt dat lang genoeg is en niet heel zijn rug toont als hij bukt: lekker warm in de herfst 🙂

Naaide jullie ooit iets voor je man/vriend wat niet vaak gedragen werd? Vonden jullie dat erg?

2 gedachtes over “Herfst t- shirt

  1. Nienke zegt:

    Ja, mijn man draagt het ook niet zo vaak! Erg?? Hij draagt meestal zijn werkkleding en heeft dan net 1-2 favoriete shirts ?
    Maar als hij het wel aan heeft krijgt hij/ik van iedereen complimenten.. daar word ik trots van

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s